Θεραπείες ανδρών

ΛΙΠΟΛΥΣΗ

Στο ιατρείο μας ο Dr.Κόκκαλης χρησιμοποιεί ειδική μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης για εντοπισμένη και μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων με ασφαλή τρόπο, σε περιοχές του σώματος όπως είναι η κοιλιά, το γόνατο, τα μπράτσα, τα “ψωμάκια”, το διπλοσάγονο. Αποτέλεσμα είναι η καταστροφή των λιποκυττάρων χωρίς χειρουργείο ή αποθεραπεία.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ALEXANDRITE

Με το Laser Alexandrite 4ης γενιάς είναι το μόνο Laser για μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυίας με αξιοπιστία και ασφάλεια. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και απαιτούνται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας πραγματοποιούνται εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της ακμής και της λιπαρότητας με αποτελέσματα ήδη από την πρώτη συνεδρία. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι η δερμοαπόξεση. Η δερμοαπόξεση είναι μία ανώδυνη θεραπεία που διαρκεί 30  λεπτά και είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις θαμπού, λιπαρού και κουρασμένου δέρματος με έντονους πόρους.

BOTOX

Με το Botox αντιμετωπίζουμε τις ρυτίδες στην περιοχή του μετώπου, του μεσόφρυου και γύρω από τα μάτια, δίνοντας μία φυσική και ανανεωμένη όψη για ένα ξεκούραστο βλέμμα.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Mε την χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως αποκαθιστούμε τον όγκο που χάνεται με το πέρασμα του χρόνου, διορθώνουμε ρυτίδες καθώς και το περίγραμμα του προσώπου.

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

H υπεριδρωσία είναι μία παθολογική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την υπερβολική έκκριση ιδρώτα. Πλέον η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική θεραπεία είναι η χρήση της βουτουλινικής τοξίνης (BOTOX). Μετά από σχεδιασμό των περιοχών πραγματοποιείται η θεραπεία και η μείωση έκκρισης ιδρώτα γίνεται ορατή από την 2η ημέρα σταδιακά.

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Η τριχόπτωση μπορεί να σταματήσει! Μετά από εξέταση από τον ιατρό Dr. Κόκκαλη πραγματοποιούνται εξειδικευμένα θραπευτικά πρωτόκολλα και πραγματοποιούνται θεραπείες , όπως , Μεσοθεραπεία PRP ενέσιμα και microneedling, Μεσοθεραπεία με βιταμίνες και αμινοξέα, μεταμόσχευση μαλλιών (FUE).

Giwrgos_kokkalis_contact

Ρωτήστε τον Γιατρό