Ουλές ακμής

Εξάλειψη ουλών ακμής με
σύγχρονα πρωτόκολλα

Η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της ακμής αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα πρόληψης εμφάνισης των ουλών ακμής.

Σε περίπτωση εμφάνισής τους ο Dr.Κόκκαλης δημιουργεί εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα ανάλογα με τον τύπο των ουλών, την έκταση του προβλήματος και τον τύπο δέρματος.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή συνδυαστικά:

FRACTIONAL LASER CO2

Η λειτουργία του Fractional Laser Co2 στηρίζεται στην δημιουργία μικροθερμικών ζωνών αφήνοντας ανέπαφο το γύρω δέρμα.

Αυτό οδηγεί σε ελεγχόμενη εξάχνωση και μικροτραυματισμό των εξωτερικών στιβάδων του δέρματος σε συγκεκριμένο βάθος για ενεργοποίηση της ανάπλασης που οδηγεί σε άμεση επούλωση.

Αποτέλεσμα είναι η ανανεωμένη, λαμπερή και λεία επιδερμίδα χωρίς ουλές, πανάδες και λεπτές ρυτίδες.

Αμέσως μετά την θεραπεία και για 2-3 ημέρες το πρόσωπο είναι ερυθρό. Ο ιατρός Dr.Κόκκαλης προτείνει εξειδικευμένη περιποίηση με αναπλαστικές, ενυδατικές κρέμες και ειδικά προϊόντα μακιγιάζ ώστε να γίνεται άμεσα επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Συνολικά απαιτούνται 3-5 συνεδρίες και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 20-30 ημέρες.

DERMAPEN-MICRONEEDLING

To Dermapen είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει με μεγάλο στυλό το οποίο στην άκρη του έχει μία κεφαλή μίας χρήσης με πολλές λεπτές βελόνες.

Οι βελόνες εισάγονται κάθετα στο δέρμα δημιουργώντας πολλαπλούς μικροτραυματισμούς. Αποτέλεσμα είναι η ενεργοποίηση της επούλωσης και της παραγωγής ινών κολλαγόνου που οδηγούν σε λείανση των ουλών ακμής.

Η θεραπεία αυτή δρα σε βάθος με ασφάλεια, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, δίνοντας θεαματικά αποτελέσματα.

Αμέσως μετά την θεραπεία και για 1-2 ημέρες το δέρμα εμφανίζεται ελαφρώς ερυθρό. Ο ιατρός Dr.Κόκκαλης προτείνει εξειδικευμένη περιποίηση με αναπλαστικές, ενυδατικές κρέμες και ειδικά προϊόντα μακιγιάζ για άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Μετά την πάροδο των 2 ημερών το δέρμα εμφανίζεται πολύ λαμπερό και σταδιακά γίνεται λείανση των ουλών ακμής ενώ οι ρυτίδες θα φαίνονται πιο απαλές.

Συνολικά απαιτούνται 3-5 συνεδρίες και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 20-30 ημέρες.

ΧΗΜΙΚΟ PEELING

Συνήθως στις ουλές ακμής χρησιμοποιείται το τριχλωροξικό οξύ. Αποτέλεσμα είναι η έντονη απολέπιση που οδηγεί σε ανάπλαση, ανανέωση και ομαλοποίηση της υφής του δέρματος.

Για κάποιες ημέρες μετά την θεραπεία θα ακολουθήσει απολέπιση του δέρματος που θα οδηγήσει σε δέρμα έντονα λαμπερό, με λείανση των ουλών ακμής οι οποίες φαίνονται πιο επιφανειακές.

Συνήθως η θεραπεία επαναλαμβάνεται 2-3 φορές τον χρόνο και συνδυάζεται με άλλες θεραπείες.

ΥΠΟΣΚΑΦΗ

Με την διαδικασία της υποσκαφής ο Dr.Κόκκαλης με την χρήση τοπικής αναισθησίας και ειδικής βελόνας διασπά τις ινώσεις που έλκουν το δέρμα και δημιουργούν τις ουλές ακμής.

COMBOTHERAPY

O ιατρός Dr.Κόκκαλης μετά από αναλυτική κλινική εξέταση των ουλών ακμής και λήψη ιατρικού ιστορικού διαλέγει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών και μηχανημάτων με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Ο ιατρός μας καθορίζει τόσο των αριθμό των συνεδριών όσο και τα μεσοδιαστήματα των επισκέψεων.

Giwrgos_kokkalis_contact

Ρωτήστε τον Γιατρό