Καθαρισμός προσώπου

Λαμπερό και καθαρό δέρμα από
την πρώτη επίσκεψη

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους ή με διαμάντι είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος ιατρικού δερματολογικού καθαρισμού που οδηγεί σε ανανεωμένο, απαλό και λαμπερό δέρμα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η δερμοαπόξεση είναι μία ανώδυνη θεραπεία που διαρκεί 30  λεπτά και είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις θαμπού, λιπαρού και κουρασμένου δέρματος με έντονους πόρους.

Πραγματοποιείται με την χρήση κεφαλής διαμαντιού είτε με τον ψεκασμό μικροκρυστάλλων σε υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται χωρίς τραυματισμό τα νεκρά κύτταρα, οι ρύποι και το σμήγμα.

Στις περιοχές που εντοπίζονται μαύρα στίγματα, κεγχρία και κύστεις εφαρμόζεται ιατρική διάνοιξη και απομάκρυνσή τους.

Στην συνέχεια τοποθετείται ενυδατική μάσκα πλούσια σε υαλουρονικό, βιταμίνη C,Ε, ή Α για ακόμα πιο έντονη ενυδάτωση αφού μετά την θεραπεία το δέρμα είναι έτοιμο να απορροφήσει σε μεγαλύτερο βαθμό τις ουσίες που θα τοποθετηθούν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις το πρωτόκολλο ολοκληρώνεται και με φωτοθεραπεία η οποία έχει αντιμικροβιακή και καταπραϋντική δράση για μείωση του ερεθισμού και ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της υφής του δέρματος.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αλλάζει η όψη του δέρματος με εμφανή μείωση της λιπαρότητας και του θαμπού δέρματος.

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 4-5 θεραπείες ανά 2-3 εβδομάδες.

Ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας διαφοροποιείται ο αριθμός των συνεδριών και το θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί.

Ο καθαρισμός με δεμοαπόξεση μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα θεραπειών (πχ μεσοθεραπεία, botox, υαλουρονικό, νήματα) .

Giwrgos_kokkalis_contact

Ρωτήστε τον Γιατρό