Νήματα ανόρθωσης προσώπου PDO,COG

Lifting προσώπου άμεσα
και με ασφάλεια

Τα νήματα αποτελούν την πιο σωστή θεραπεία για αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης μικρής ή μεγάλης, την αποκατάσταση της σφριγηλότητας και του οβάλ του προσώπου.

Τα νήματα PDO είναι βιοσδιασπώμενα απορροφήσιμα ράμματα πολυδιοξάνης τα οποία τοποθετούνται κάτω από το δέρμα δημιουργώντας ένα πλέγμα που ανορθώνει και στηρίζει το πρόσωπο αποτελώντας την λύση για την μικρή ή μεγάλη χαλάρωση.

Τα νήματα COG είναι νήματα άμεσης ανόρθωσης που εισάγονται στο λίπος κάτω από το δέρμα προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου στην περιοχή που τοποθετούνται ενώ προλαμβάνουν και την εμφάνιση της χαλάρωσης.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Πριν από την εφαρμογή των νημάτων γίνεται κλινική εξέταση και λήψη αναλυτικού ιστορικού από τον ιατρό Dr.Κόκκαλη ο οποίος ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου αποφασίζει το είδος, τον αριθμό των νημάτων και το πού θα τοποθετηθούν στο πρόσωπο.

Στην συνέχεια γίνεται εισαγωγή των μικρών βελονών οριζόντια και κάθετα με αποτέλεσμα το πλέγμα που δημιουργείται να παρέχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ανόρθωσης.

ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΜΑΤΩΝ;

Τα νήματα μπορούν να τοποθετηθούν στις παρακάτω περιοχές ώστε να ανακτηθεί το περίγραμμα του προσώπου και η σφριγηλότητα του δέρματος:

  • Πρόσωπο
  • Λαιμός
  • Στήθος
ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Μετά την θεραπεία το πρόσωπο είναι λείο και λαμπερό .

Το τελικό αποτέλεσμα του μη χειρουργικού lifting με νήματα γίνεται ορατό μετά από διάστημα 4-8 εβδομάδων και διαρκεί 18-24 μήνες λόγω της συνεχούς παραγωγής κολλαγόνου.

Giwrgos_kokkalis_contact

Ρωτήστε τον Γιατρό