Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη

Βρες οριστική λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας
με σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα αισθητικής φύσης που ταλαιπωρεί το 90% των γυναικών.

Χαρακτηρίζεται από κακή αιματική και λεμφική κυκλοφορία, με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή των μορίων λίπους στον υποδόριο ιστό και την κατακράτηση νερού.

Αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση πτυχώσεων, βαθουλωμάτων και οζιδίων στο δέρμα.

Ταυτόχρονα με την πάροδο του χρόνου είναι χαρακτηριστική η απώλεια της σφρυγιλότητας και ελαστικότητας του δέρματος με αποτέλεσμα την εμφάνιση μικρής ή μεγάλης χαλάρωσης.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;

Τα αίτια της κυτταρίτιδας δεν είναι εξακριβωμένα όμως, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επιδεινώσουν την κλινική εικόνα, όπως :

  • Μειωμένη φυσική δραστηριότητα και καθιστική ζωή
  • Κληρονομικότητα
  • Παχυσαρκία
  • Κακή διατροφή
  • Κάπνισμα
  • Ορμονικές διαταραχές
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ;

Στο ιατρείο μας ανάλογα με την περίπτωση γίνεται εφαρμογή διαφορετικού συνδυασμού θεραπειών για άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Στόχος είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος, η σύσφιξη και η μείωση των λιποκυττάρων.

Μετά τις θεραπείες μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ:

Με την χρήση λεπτών βελόνων εγχύεται μίγμα λιποδιαλυτικών, συσφικτικών ουσιών, βιταμινών και αμινοξέων βαθύτερα στην επιδερμίδα ως το χόριο που αναζωογονούν το δέρμα. Ταυτόχρονα γίνεται και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας στο επίπεδο της επιδερμίδας με την χρήση του Dermapen και την εφαρμογή ειδικού κοκτέιλ μεσοθεραπείας.

Με αυτή την θεραπεία επιτυγχάνεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, λείο και ελαστικό δέρμα μέσω της απομάκρυνσης τοξινών, βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας και καταπολέμησης της τοπικής συσσώρευσης λίπους.

Ο αριθμός των συνεδριών είναι εξατομικευμένος και κυμαίνεται από 4-6 συνεδρίες κάθε 7-14 ημέρες, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ήδη από το 2ο ραντεβού.

ΝΗΜΑΤΑ PDO ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ:

Με την χρήση νημάτων PDO εισάγονται ανώδυνα κάτω από το δέρμα μέχρι το χόριο λεπτές βελόνες, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα έναντι στην κυτταρίτιδα και την χαλάρωση στην περιοχή των γλουτών, των μπράτσων, της κοιλιάς, στο γόνατο και τους προσαγωγούς.

Χάρη στην μηχανική των νημάτων δημιουργείται ένα πλέγμα στήριξης στην περιοχή που τοποθετούνται με αποτέλεσμα το δέρμα να τεντώνεται να ανορθώνεται άμεσα ήδη από την 1η εφαρμογή.

Ταυτόχρονα η είσοδος του νήματος στο δέρμα κινητοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα δέρμα λείο, σφρυγιλό και με υγιή όψη.

Αποτέλεσμα είναι η άμεση βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, η λείανση και σύσφιξη του δέρματος αφού κινητοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Απαιτείται 1 μόνο θεραπεία, και είναι δυνατή  η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας διαρκεί 18-24 μήνες και μπορεί να ενισχυθεί, εάν η μέθοδος αυτή συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, όπως με μεσοθεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ:

Στο δερματολογικό μας κέντρο πραγματοποιείται μία καινοτόμος και άμεσα αποτελεσματική θεραπεία για την απελευθέρωση του δέρματος από τις χαρακτηριστικές εμβυθίσεις, ΄΄λακκούβες΄΄ της κυτταρίτιδας.

Η μέθοδος εφαρμόζεται με ένα ειδικό εργαλείο το οποίο εισέρχεται στο δέρμα και διασπά όλες τις ινώσεις οι οποίες κρατούν ΄΄δεσμευμένο΄΄ το δέρμα, διαταράσσοντας την ομαλή όψη του.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 1 μόνο συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Είναι ανώδυνη μέθοδος αφού προηγείται τοπική αναισθησία και οι ινώσεις αντιμετώπιζονται οριστικά.

Giwrgos_kokkalis_contact

Ρωτήστε τον Γιατρό