Αυτόλογος μεσοθεραπεία PRP

Bestseller θεραπεία αντιγήρανσης
προσώπου και λαιμού

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (PLATELETRICHPLASMA) είναι η πλέον γνωστή θεραπεία για βελτίωση του τόνου, της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος που χρησιμοποιεί το πλάσμα του ίδιου του ασθενή. Χρησιμοποιείται επίσης σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και της ενίσχυσης των μαλλιών.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ PRP;

Μετά από την λήψη ιατρικού ιστορικού και την κλινική εξέταση από τον ιατρό Dr.Κόκκαλη, γίνεται η αιμοληψία.

Στην συνέχεια το αίμα φυγοκεντρείται ώστε να απομονωθούν τα αιμοπετάλια. Τα αιμοπετάλια όταν ενίονται στο δέρμα απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι οδηγούν στην διέγερση των ινοβλαστών και στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης δίνοντας ένα αποτέλεσμα νεανικής και υγιούς λάμψης.

Έπειτα γίνεται έγχυση του πλάσματος σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ με την μέθοδο των ενέσεων με λεπτές βελόνες ή/και με Dermapen.

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ PRP;

Η θεραπεία με PRP δρα εκ των έσω δίνοντας θεαματικά αποτελέσματα και βελτιώνοντας το σύνολο της όψης του προσώπου. Με το PRP επιτυγχάνουμε:

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Βελτίωση υφής και λάμψη του δέρματος
  • Σύσφιξη του δέρματος και νεανική όψη
  • Βελτίωση ουλών ακμής
  • Πρόληψη δημιουργίας και λείανση ρυτίδων
  • Βελτίωση των μαύρων κύκλων
  • Βελτίωση της τριχόπτωση
ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Συνήθως χρειάζονται 1-2 συνεδρίες ανά 3-6 μήνες.Το θεραπευτικό πλάνο καθορίζεται από τον ιατρό μας ανάλογα με την περίπτωση.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη αφού γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας σε όλη την περιοχή του προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ ή στο τριχωτό της κεφαλής.

Ο ιατρός Dr.Κόκκαλης είναι άρτια εκπαιδευμένος σε όλες τις τεχνικές της ετερόλογης και αυτόλογης μεσοθεραπείας.

Giwrgos_kokkalis_contact

Ρωτήστε τον Γιατρό